Gisteravond nam ik JaNee mee naar buiten want ik had een verrassing voor haar: ik had buiten een soort van kerstboom opgetuigd met de triljoen lampjes die we hadden en dan zouden we er samen alle ballen die ze gemaakt heeft en nog een beetje meer in gaan hangen.

Dat JaNee iets anders voor ogen had bij het woord ‘kerstboom’ was bij haar eerste reactie al duidelijk: ‘ja, dat is ook wel een beetje een boom! Eigenlijk hoeven er ook niet echt takken aan te zitten hè, dit is eigenlijk veel leuker, ja, als ik er goed naar kijk dan zie ik er echt wel een echte kerstboom in!’ Nou gelukkig maar want dit wordt onze kerstboom dit jaar, een echte boom zit er even niet in en waarom zouden we een echte boom willen? We wonen in het bos, daar is een boom nou niet echt origineel of wel?

JaNee raakte steeds enthousiaster over ons kerstboomidee en ging aan het versieren. Dit is het resultaat waarbij je ziet dat JaNee controleert of het zo helemaal goed is en de boom echt heel mooi is gaan vinden. Ze heeft een knap staaltje versierwerk verricht vind ik, ze bekeek het eindresultaat in stilte maar zo te zien is ze er zelf wel tevreden over…..gelukkig maar :)