Ik heb bijna vakantie, ja, en dan ga ik weg, ja, ik ga op reis, dat heb ik al verteld hè? Ja, ik ga op reis in de Porsche en kan overal naartoe gaan waar ik maar wil. Ja, dat kan, dat heb ik al eerder gedaan hè dus dat kan ik nou ook weer doen.

Dus ik ben nou aan het bedenken waar ik dan naartoe zal gaan, ja, en wat ik daar dan ga doen, en wie ik mee ga vragen, en wat ik mee moet nemen, en bij wie ik allemaal langs wil gaan in de vakantie enzo. Ja, dan kan ik een plan maken en kijken of ik wel genoeg dagen heb, ja, of het allemaal wel lukt. De vorige keer hadden we dagen te weinig hè, ja, toen hadden we nog een heleboel plannen maar toen was de vakantie op. De vorige keer gingen we ook heel ver weg steeds dus misschien moeten we nu niet zo heel ver gaan. Over dat soort dingen moet ik dus nadenken.

Waar wil ik wel meer over weten? Ik denk dat ik dat wil doen deze vakantie, ja, dingen op zoeken die ik beter wil bekijken, ik wil wel graag weten waarom die molens in Spanje staan, ja, die zag ik toen ik bij Sinterklaas geweest was, daar kan ik dan wel naartoe gaan, dat je mij dan hier ziet:

Dat je mij daar dan ziet en dat ik jou dan kan vertellen waarom de molens in Spanje anders zijn dan de molens bij ons hè?

Is een hele andere molen hè, ja en als ik daar geweest ben dan weet ik dus waarom dat is. Of ik ga hier naartoe, da’s het Louvre

Ja, daar kwamen we langs toen we in Parijs waren en dat is een museum. Je weet wel waar allemaal schilderijen hangen en kunst is. Ik wou dat graag zien maar we konden toen niet lang blijven dus daar wil ik nog steeds naar toe. Ja, en dan kan ik jou vertellen wat ik daar allemaal gezien heb.

Dus dat soort dingen wil ik doen en ik moet een lijstje maken waar ik allemaal langs wil, wat ik wil gaan bekijken. En ik moet ook gaan bedenken wat ik dan mee neem in mijn koffer, wat je beter niet kan vergeten als je met vakantie gaat.

En ik dacht dat jij me daar misschien wel bij kan helpen. Ja, dat jij me helpt met het inpakken van mijn koffer, is dat wat? Dat jij zegt wat daar allemaal in moet? Oké, doen we dat…..roep maar wat er in moet