Ze zei het deze week al en misschien ben je het vergeten maar JaNee is vandaag jarig en dat is een groot feest. We hebben eerder vandaag een filmpje gemaakt en toen waren we nog plannetjes aan het maken hoe we de rest van de dag zouden vullen maar waar ik, en ook JaNee, geen rekening mee gehouden had, wat we echt niet wisten was dat Bea (je weet wel, Beatrix, voormalig koningin der Nederlanden, moeder van onze koning Willem) vanmiddag ineens op de stoep zou staan. Nou ja, ze stond niet zelf op de stoep, ze had Paul, je weet wel de chauffeur die ze altijd stuurt, de limo meegegeven om JaNee op te halen. Wat een feest, komt er op je verjaardag ineens een limo voorrijden, met iemand die je al een hele poos niet meer gezien hebt en die je komt halen voor een heuse high-tea bij Bea! Hoe gaaf is dat?

Net belde JaNee met de vraag of ze een nachtje bij Bea mag blijven slapen, Bea vond het goed en als ik het ook goed vond dan was het geregeld en dan mocht ze in een hemelbed slapen in de oude pyjama van Amalia. De pyjama is niet oud maar Amalia past hem niet meer, dat was eigenlijk het verhaal. Tja, wie ben ik dan om de pret te drukken hè? Ik vond het dus goed.

“Maar hoe zit het dan met de opdrachten? vroeg ik, “die zouden we toch samen bedenken?” Was geen probleem, dat kon morgen ook nog wel of anders zou ze het wel even aan Bea vragen want die had ook altijd goeie ideeën.

Welke opdrachten dat zijn? Och ja, daar was je natuurlijk niet bij, kijk maar even naar het filmpje wat we eerder vandaag hebben gemaakt, dan wordt het vanzelf wel duidelijk denk ik.

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.