Moet je kijken, dit heb ik gevonden in de grond. Ja, in de grond in onze tuin. Ik heb gezocht met een metaaldetector, ken je dat? Dat is een ding en dan moet je over de grond heen gaan en als ie gaat piepen dan ligt er wat in de grond en dan moet je gaan graven. Ja, om het ding wat in de grond zit er uit te halen en wat er dan in de grond zit dat is altijd van ijzer, ja, want een metaaldetector die zoekt alleen naar dingen van ijzer. Kijk hier was ik aan het zoeken:

Hoe ik dat bedacht had? Nou dat had ik niet zelf gedaan, nee, Patrick had dat bedacht, ja, die wou weten of er iets te vinden zou zijn in onze tuin en daarom was die detector er, ja en toen was ik nieuwsgierig en wou ik dat ook wel eens uitproberen dus zo is het gekomen. En toen hebben we dus een heleboel dingen in onze tuin gevonden, ja, allemaal van ijzer maar ik weet niet was het is, nee, er zit hartstikke veel roest op, kijk maar:

Ik heb het al in het water gedaan om het schoon te maken maar het gaat niet verder schoon, er zit roest op en nou kan ik niet zien wat ik dan heb gevonden hè en dat wil ik wel weten dus nou wil ik weten hoe die roest er dan af gaat. En daar heb Helen wat op bedacht, die zegt dat roest weg gaat met cola dus dat wil ik wel eens zien natuurlijk. Dus dat gaan we even uitproberen.

Nou weten we het dus nog niet, nee, we moeten dus nog even wachten, maar als ik het weet dan laat ik het jou weer zien goed?

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.