Taalstimulering, iedereen die met jonge kinderen werkt, is daar mee bezig en op zoek naar een manier om kinderen makkelijker en meer te laten oefenen met taal. Ik gebruik er een pop bij. Kinderen praten veel spontaner tegen een pop en als het mij lukt om mijn pop leuke spelletjes te laten doen met taal, dan neem ik kinderen spelenderwijze mee in het actief oefenen met taal. Een echte win-win-situatie dus. Hoe ik het doe en wat mijn pop dan precies doet, daar gaat dit gratis webinar over.

Pak vast een kop koffie, thee of water, zorg dat je jouw telefoon bij de hand hebt en laat me je een half uur (30 minuten om precies te zijn) inspireren.

Ben je nieuwsgierig en wil je het webinar direct bekijken? Registreer je dan hier en je krijgt toegang.

Ik help je graag verder om van jouw handpop een succes te maken. Wil je dat? Neem gerust contact met me op: helen@helenmeurs.com

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.