Van Spelen naar Werken met een Handpop, wat is het verschil?

Daar gaat dit, ruim half uur durend, webinar over. Werken met een handpop is niet hetzelfde als spelen met een handpop, het is geen rollenspel, het is geen act, het is geen kopie van kinderspel, geen onderdeel van een methode. Al deze dingen maken niet dat een pop een (pedagogisch) hulpmiddel wordt.

Dat wordt de pop pas wanneer je hem gaat bekijken vanuit zijn waarde voor het kind en daar bewust gebruik van gaat maken. Hoe dat zit en wat de meerwaarde van de pop dan wordt, dat laat ik je zien in dit webinar.

Kijk het gratis, ontdek of en waar jouw denkfouten zitten m.b.t. het werken met een handpop en wat je kunt doen om te voorkomen dat jouw pop binnen een paar weken in de kast belandt.

Registreer je hier en je kunt het webinar bekijken wanneer je wilt.

Heb je naar aanleiding van dit webinar nog vragen of wil je me een andere vraag stellen? Stuur dan even een mail naar helen@helenmeurs.com

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.