Moet je kijken, ik heb een doosje met kaartjes over stenen gevonden, ja, daar kan ik zien welke stenen er zijn en hoe die heten. Dat heb ik nodig hè, ja, want ik wil nog steeds weten hoe mijn stenen heten.

Maar het zijn er wel veel, zie je dat? Even wat dichterbij bekijken

Nou heb ik een heleboel stenen en ook een heleboel kaartjes, nou raak ik helemaal door de war, ja, helemaal de kluts kwijt. Ken je dat, dat je het er dan gewoon teveel zijn, ja, dat je dan helemaal niet meer weet wat je nou eigenlijk zoekt? Ja, dat heb ik nu dus.

Even denken, ik denk dat ik een plannetje moet maken, ja, dat ik beter kan zien welke stenen er zijn, denk je ook niet? Even denken, als ik nou alle kaartjes zoek met stenen van dezelfde kleur, dan heb ik al minder kaartjes toch? Dat ga ik proberen.

Kijk, nu heb ik kaartjes met oranje er in en kaartjes met groen er in, dat is best slim toch? Dat ga ik ook met de andere kleuren doen denk ik.

Dan laat ik jou morgen wel zien of dat is gelukt goed?


Opmerking van Helen:

De kaartjes die we in deze post hebben gebruikt zijn deze:

Stenen vertellen

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.